Edenred christmas & summer party

THE DELIVERY

Buna, Am numarul vostru de la … am vrea anul acesta sa incercam un altfel de petrecere de craciun credeti ca se poate suntem interesati de o tematica Las Vegas?
Andreea Toma

Si am spus Da! Ne-am intalnit ne-am simpatizat si am inceput sa creionam „O noapte in Vegas” o petrecere care reprezinta mereu o distractie garantata, astfel că această tematică a devenit una din cele mai apreciate pentru evenimente.

Am livrat o atmosfera demna de un casino din Las Vegas, punand la dispozitie logistica necesara (Mese de Blackjack, Ruletă si Poker, fise și cărți de joc, bani personalizați cu sigla companiei, crupieri profesioniști, reprezentații artistice și muzică ambientală) toate acestea gandite special pentru ca cei de la Edenred să petreacă o seară memorabilă. Decorul sălii poate fi construit în stil retro, cu elemente spectaculoase (cărți de joc, jetoane și fise supradimensionate, saci cu bani etc.), iar invitații pot primi la final suveniruri personalizate în acord cu tema petrecerii (brelocuri în formă de zaruri sau jetoane etc.)

THE RESPONSE

Este atat de fain sa sti ca esti in maini sigure.

Andreea Toma
Internal Communication&Events Specialist