Anotimpuri

Wedding season everything with love

Daca iti doresti o nunta cu tema de primavara,vara ,toamna sau de ce nu iarna , am facut o selectie din nuntile realizate de Party day in aceste tematici

Nuntă de Iarnă
În timp ce majoritatea nunților au loc în lunile calde, sunt și cupluri care aleg ca nunta lor să se desfășoare iarna, o perioadă magică, cu o atmosferă aparte. Locația poate avea un șemineu într-un colț, iar decorul cu multe lumânări, fulgi de zăpadă, globuri argintii personalizate, aranjamente din crengi de brad și vâsc și flori în nuanțe de roșu, alb, crem, bordo, mov sau bleu va ”dezgheța” atmosfera. O sculptură de gheață poate întâmpina invitații la intrare, iar voi vă puteți face intrarea într-o sanie trasă de un cal alb. Am făcut pentru tine o selecție a celor mai frumoase aranjamente și obiecte de decor specifice acestei teme care să te inspire.

Nuntă de Toamnă
Nunțile de toamnă au farmecul lor. Cu o paletă bogată de culori, acest anotimp le oferă viitoarelor mirese o sursă extraordinară de inspirație în ceea ce privește designul de nuntă. De la invitații în formă de frunză, lumânărele decorative care plutesc într-un bol cu apă, mere caramelizate, fructe uscate și până la mărturii creative, spice de grâu, legume și copăcei decorativi cu frunze din hârtie colorată pe care invitații pot lăsa mesaje mirilor, totul este permis!
Aranjamentele florale trebuie să fie într-o tonalitate perfectă, florile trebuie să aibă nuanțe ce se potrivesc acestui anotimp și o aromă amețitoare. Spre exemplu, pentru a sugera ideea de belșug pe care o oferă acest anotimp, pot fi așezate pe fiecare masă câte un coș de paie cu fructe de sezon: struguri, mere, pere, gutui. Împreună putem să dăm contur acestei teme de nuntă!

Nuntă de Primăvara
Primăvara este anotimpul renașterii și al reînnoirii, un moment perfect pentru noua aventură pe care căsătoria o aduce. Designerii Party Day vor crea o atmosferă de poveste, plină de sensibilitate și emoție care să ilustreze cât mai bine povestea voastră de dragoste.
Decorațiunile și aranjamentele florale trebuie să încânte prin simplitate. Florile care pot fi folosite pentru aranjamente deosebite sunt lalelele, zambilele, narcisele, lăcrămioarele, violetele și liliacul. O sursă de inspirație pentru nunțile de primăvară în materie de culori sunt galbenul, verdele crud, rozul, movul aprins, fuchsia și, bineînțeles, albul.

Nuntă de Vară
Noi încercăm mereu să promovăm nunțile tematice și am fi bucuroși dacă am construi împreună o tematică în jurul unei nopți de vară. Dacă nunta ta este inspirată de acest anotimp, poți opta pentru o nuntă în aer liber, într-o grădină sau în curtea unui castel, cu aranjamente din ferigi și cale, levănțică și flori colorate în nuanțe de roșu, galben, portocaliu, fuchsia, bleu sau lila, multe lumini și drapaje din voal alb.
Pe scurt, vara este un anotimp care vă ajută să fiți extrem de creativi în ce privește modul în care vă organizați nunta. Am făcut pentru tine o selecție a celor mai frumoase aranjamente și obiecte de decor specifice acestei teme care să te inspire.