Concept Medieval

Imaginați-vă un decor de epocă, o Sală a Cavalerilor, costume senzaționale, rochii și peruci din epoca medievală și un meniu care te vor transpune, pentru câteva ore, în atmosfera romantică a vremurilor de demult. Invitații vor fi întâmpinați la intrare de către Sir Lancelot, cu care vor ciocni băutura servită în pocale special pregătite.
În cadrul evenimentului se vor desfășura probe cavalerești cu arcul și sabia, încoronări, dansuri medievale și diverse recitaluri, iar pentru o atmosferă specifică, decorul locației poate include armuri, arme din perioada medievală, baloți de fân, steaguri cu blazon etc.
Programul este conceput sa fie oferit la grupuri de prieteni, colegi , colaboratori, adica persoane care se cunosc si pot interactiona foarte bine.

La evenimentele Party Day, ne mândrim cu oferirea unei soluții creative pentru a transforma evenimentul dvs. De la: managementul evenimentului la tot ce tine de partea de design de eveniment,sunet și lumini,entertaiment până la găsirea unei locații. Pentru ca evenimentul tău tematic “Medieval party” sa fie livrat exact așa cum era planificat!