Călătorie în jurul lumii

80 de zile in jurul lumii? Da aici la Party Day avem Solutia. Putem aduce o parte din romantismul francez, stilul New York și mistica arabă pentru evenimentul dvs., toate într-o singură noapte! Dacă sunt repere pe care le căutați, avem elemente care acoperă toate colțurile lumii! De la magnificul nostru Turnul Eiffel la moara de vânt de la Moulin Rouge la semnul clasic “Bine ați venit la Las Vegas”.
O tematică de eveniment corporate bine aleasă este cel mai important pas în direcția unei petreceri reușite. Noi îți venim în ajutor cu încă o idee la modă implementată în ultimii ani: călătoria. Conceptul evenimentului are la bază crearea unui decor adecvat care să îi transpună pe invitați în locurile preferate din lume: Paris, Roma, Londra, Berlin, Atena, Viena sau Barcelona, de exemplu. Pentru încântarea lor, decorul locației poate fi compus din atracții turistice supradimensionate (Turnul Eiffel, Colloseum, Big Ben etc. ), din valize cu flori, aparate de fotografiat, hărți sau globuri geografice etc.

La evenimentele Party Day, ne mândrim cu oferirea unor soluții creative pentru transformarea evenimentului dvs. Oferim un serviciu de management al evenimentului, de la: creaţie concept & implementare, instalaţii arhitecturale & florale, ambianţă & lumini,food & drinks design, live chef cooking, buffet & sit down catering, grafică & copywriting, fotografie de event, sunet & muzică