Concepte Tematice

Mai jos cateva dintre conceptele noastre

Private

Elegantă, extravagantă, funky, tradițională, glamour, colorată sau sofisticată… cum îți imaginezi ziua nunții sau a evenimentului pe care doresti sa-l organizezi? Ce vă face să zâmbiți, ce pasiuni aveți, care sunt culorile preferate, ce fel de muzică ascultați? Dupa ce aflam toate aceste detalii incepem sa construim impeuna o tematica de nunta sau eveniment care sa va reprezinte.

După atâția ani de activitate, vă încurajăm să trăiți clipa în stilul vostru! Așadar, dacă aveți o idee haideți să ne cunoaștem și împreună vom transforma dorința voastră în realitate!

Dacă nu vedeți tema dorită, spuneți-ne  întotdeauna actualizăm colecția noastră .

Corporate

Unul dintre multele lucruri care diferențiază evenimentele Party Day fata de alte agenții de evenimente este faptul ca concepem si  implementam evenimente personalizate. Clienții noștri doresc ca evenimentul sau brandul lor de eveniment să iasă în evidență, să facă parte dintr-o strategie de marketing cu conținut vizual continu și să se angajeze suficient de mulți participanți care vor dori să împărtășească evenimentul in mediu online.

Lucrăm cu o rețea uimitoare de producători, designeri, sculptori, pictori și artiști grafici care, cu echipa noastră de proiectare internă, vor crea piese imaginative de marketing personalizate.