Portofoliu

events by us

Aici, la Party Day, ne place să facem lucrurile imposibile, posibile. Ne strângem pentru a concepe noi și noi idei pentru evenimente, ne regăsim plini de forță în ceea ce proiectăm cu pasiune de atâția ani și nu ne imaginăm făcând altceva.

Cu abordarea noastră flexibilă și transparentă, am avut bucuria de a vă cunoaşte, apoi plăcerea de a lucra împreunăşi de a pune la punct detaliile pentru diversele faze ale proiectelor, evenimente reuşite pentru companiile voastre mai mici sau mai mari.

Să lucrăm cu voi, dragi mirese care aţi visat mereu la nunta perfectă, a fost pentru noi o adevărată onoare.

Pentru voi, toţi, pentru care am prestat diverse servicii, un mare MULŢUMESC pentru că aţi avut încredere în noi.Vă puteți baza pe noi întotdeauna pentru a reproduce o experiență cu precizie și creativitate şi cu alte ocazii.

 

 

Suntem adepții ideilor ieșite din tipare și credem cu tărie că orice eveniment din viață trebuie inspirat și proiectat în funcție de dorințe, valori, poveste sau stil. Totul pornește de la o idee, care, pe măsură ce o dezvoltăm împreună, ajunge un vis devenit realitate! Indiferent că doriți sa organizati o petrecere tematică, o nuntă, o petrecere de logodnă sau o zi de naștere; haideți să ne cunoaștem la un ceai și să descoperim împreună conceptul sau tema perfectă pentru evenimentul vostru.

PartyDay este o agentie de evenimente Creativa.  Suntem specializați în planificarea și producția evenimentelor personalizate pentru: conferințe și expoziții, activări de brand, călătorii de stimulare, premii și evenimente media

Dincolo de designul și managementul evenimentului, oferim producție tehnică premium, inclusiv iluminat, audio, video și proiecție. De asemenea, oferim soluții  innovative pe partea de :design floral si logistică și un atelier de 3D. Toate acestea  pentru proiectarea și dezvoltarea de concepte autentice pentru evenimente personalizate.

Echipa noastră a livrat nenumărate evenimente pentru clienți mulțumiți atat din zona de corporate cat si din zona de private. Incorporând teme populare precum: Gatsby, Hollywood, Las Vegas, Wall of fame ,Wonderland etc. Am incercat si de cele mai multe ori am reusit, creand aceste teme si concepte pentru evenimente sa cream experiente memorabile participantilor la eveniment.