Despre PartyDay

SHARE OUR VISION

Când am fondat PARTYDAY, cu 16 ani în urmă, am vrut să facem o companie diferită, nu am vrut să fim o agenţie de evenimente „normală”. Suntem o agenţie în care ideile sunt mai bune, pentru că privim mai aproape detaliile, gândim cu pasiune şi punem mult suflet, ascultăm cu atenţie clientul şi încercăm să aducem evenimentul cât mai aproape de personalitatea lui.

La noi nu există ocolişuri, ierarhii sau titluri.
Nouă clienţii nu ne dau pur si simplu o lucrare de îndeplinit, ci ne sunt parteneri.

Realizările noastre de la Party Day nu ar fi posibile fără toți colaboratorii săi minunați, care împărtășesc o pasiune pentru munca pe care o fac. Fie că este vorba de invitații şi tipărituri personalizate, de o sonorizare impecabila, de departamentul de DMC&PCO, de partenerii noştri extraordinari pe partea de producţie video şi foto sau de partea de design de eveniment cu ale sale concepte tematice exclusiviste, de multe ori ieşite din tipare. Party Day a construit o echipă împreună cu cei mai buni profesioniști din industrie, care lucrează alături de noi pentru a creea evenimente şi experienţe pur și simplu de neuitat.

02 ce facem
CUM E LA NOI

Petrecem mult timp împreună. De sărbători cu “cruce roşie” avem liber jumătate de zi. Se râde mult. Se munceşte mult. Avem un câine pe nume Sam şi 4 peşti fără nume.

Ne place să facem lucrurile imposibile să devină posibile. Sau cel puţin să încercăm. Ne place tare mult ceea ce facem şi nu ne imaginăm făcând altceva. Vrem mereu să facem lucrurile altfel, ne plac provocările. Ţinem la clienţii noştri şi la ideile lor. În general ştim despre ce vorbim, iar atunci când nu ştim, întrebăm. Nu ne speriem uşor. Suntem prietenoşi. Clienţii ne aleg pe noi după cum suntem şi noi pe ei de asemenea.