Wedding planning

WEDDING PLANNING

Organizarea unui eveniment presupune timp, stres și uneori bătăi de cap, tocmai de aceea Party Day vă pune la dispoziție serviciul de Wedding Planner, pentru o nuntă exact așa cum ați visat!

Un Wedding Planner cu experiență va găsi întotdeauna soluția care vi se potrivește cel mai bine și vă va scoate din impas pe întreaga perioadă a pregătirilor și, mai ales, în ziua nunții. Wedding Planner-ii noștri vă vor fi alături, pas cu pas, în organizare, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor voastre. Nunțile noastre sunt planificate întotdeauna cu clientul individual și puteți fi siguri de un serviciu personalizat care se potrivește nevoilor și dorințelor dumneavoastră.


Haideți să ne cunoaștem și împreună vom transforma dorința voastră în realitate.

Regăsiţi aici o parte  din vechii noştri clienti, actuali prieteni. Mereu alte poveşti trebuie să prindă viaţă. Aşa că haideţi să ne cunoaştem, să facem planul, ca mai apoi să ne bucurăm de el şi împreună vom transforma dorința voastră în realitate. Ne-ar plăcea să ne sunați la 0723257212 să stabilim o întâlnire în showroom-ul nostru sau într-un loc convenabil pentru dvs.