Evenimente aer liber

PARTY UNDER THE STARS

 

Fie că discutăm de organizarea unui eveniment pentru companie, sau a unui eveniment privat, evenimentele în aer liber sunt altfel, am putea spune chiar că sunt “Out of the box”. Mulți oameni iubesc senzația intimă de a organiza evenimentul în aer liber “Under the stars”.

Fie că discutăm de curtea unui castel, de grădina unui conac, pe o plajă, în pădure sau chiar in locaţia proprie, suntem mai mult decât pregătiţi să nu vă lipsească nimic.

Navigati prin evenimentele pe care le-am organizat in aer liber fie ca este vorba de evenimente private sau corporate Aici la Party day va putem pune la dispozitie: locatii istorice deosebite din mijlocul Transilvaniei,servicii de: buffet & sit down catering food&drinks design,catering si logistica necesara organizarii unui asfel de eveniment (corturi,zone de lounge, scaune, mese) O intreaga logistica de eveniment pe care o puteti descoperii AICI. Aceste servicii sunt oferite pentru evenimentele corporate si nuntile organizate in judetul Brasov si regiunea Transilvania.Dar sa nu uitam ca ne plac calatoriile … Un must have sunt si aranjamentele florale care trebuiesc alese cu grija asfel incat sa se potriveasca tipologiei evenimentului.

Cu o multitudine de experiențe in producerea de evenimente in aer liber, putem asigura că toată lumea este la locul potrivit in momentul potrivit.Vrem să vă ajutăm să creați un eveniment de care să vă amintiți VOI si oaspetii vostrii! Ne puteți da viziunea voastră și o putem aduce la viață! Avem nenumarate idei si inspiratie pentru planificarea si implementarea nuntilor si evenimentelor in aer liber.