Design floral

“DO WHAT YOU LOVE”

Când  planificați evenimentul pe care vreţi să-l organizaţi, florile joacă un rol esenţial în designul de eveniment, ele transmit starea de spirit al acestuia. Party Day acordă o atenție deosebită florilor. Când oaspeții dvs. intră în locaţie trebuie să se simtă ca și cum florile sunt preluate proaspăt, iar cu Party Day, de obicei, sunt.

Suntem de părere că nunta ar trebui să fie pe placul tinerilor casatoriti și invitaților lor, de aceea realizăm doar ceea ce se potrivește acestui cuplu anume, indiferent de  tendințele modei. Încercăm prin decor să spunem o poveste de dragoste unică, care poate lăsa o amprentă de neuitat celor prezenti la eveniment.


“CUM LUCRĂM”

Mai întai stăm de vorbă, vă ascultăm, vă înţelegem şi începem împreună să creionăm un profil general al evenimentului. Florişti consacraţi cu o vastă experienţa în domeniu vă propun o multitudine de modele și combinații de flori și culori pentru ca decorul evenimentului să se armonizeze cu stilul și tema și să vă reprezinte în totalitate. Suntem foarte creativi, atât în design, cât și în modul de a găsi soluții pentru a ne încadra în bugetul vostru de eveniment.

Majoritatea produselor decorative sunt model unicat și reflectă preferințele clienților noștri, redate într-o manieră profesionistă de designerii Party Day. Culori aprinse sau pale, materiale și texturi diverse, lumini ambientale, decorațiuni aparte, câteva atingeri personale, o pată de culoare acolo, o pată de lumină dincolo… Oricare ar fi tipul de eveniment pe care doriți să îl organizați (nuntă, botez, majorat, petrecere de companie, lansare de produs, conferință, târg etc.), veți regăsi aici idei de decorațiuni și aranjamente care să satisfacă toate gusturile.